Kännykkävaras kiinni festareilla – ehti varastaa yli 100 älypuhelinta!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Musiikkifestivaalit ja muut suuret yleisötapahtumat ovat usein todellisia temmellyskenttiä puhelinvarkaille. Varkaan käsi saattaa sujahtaa huomaamatta taskuun esimerkiksi suosikkiartistin esiintymisen aikana. Onneksi useimmat nykyiset älylaitteet on varustettu etsi laitteeni -löytötoiminnolla.

Poliisit ovat pidättäneet Kaliforniassa järjestetyillä Coachella-festivaaleilla yli 100 älypuhelinta varastaneen miehen. New Yorkista kotoisin oleva 36-vuotias mies kantoi varastamiaan puhelimia selkärepussaan.

Indion poliisilaitoksen mukaan mies jäi kiinni, kun osa varkauden uhreiksi joutuneista aktivoi älylaitteensa etsi puhelimeni -toiminnon. Festivaalien turvamiehet pidättelivät miestä poliisin saapumiseen saakka. Osa uhreista sai puhelimensa heti takaisin, ja osa laitteista toimitettiin löytötavaratoimistoon.

 

Facebook

Publié par Indio Police Department sur dimanche 16 avril 2017