Mies raivostui ampiaispesälle – sitten haki sisältä liekinheittimen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ampiaiset ovat parina viime kesänä aiheuttaneet runsaasti ongelmia Suomessa ja monissa muissa maissa, sillä ne tuntuvat olevan nykyisin tavallista aggressiivisempia. Tästä syystä varsinkin monissa lapsiperheissä suhtaudutaan pihapiiriin ilmestyviin ampiaispesiin hyvin kriittisesti.

Tähän tulokseen näyttää tulleen myös eräs amerikkalaismies, jonka pihapuuhun oli kaikessa hiljaisuudessa ilmestynyt jalkapallon kokoinen ampiaispesä. Pesä sijaitsi sellaisella korkeudella, että sen tuhoaminen tikapuilla ja kepeillä ei olisi onnistunut ilman pistoja, joten mies päätti kokeilla hieman toisenlaista lähestymistapaa.

Hän nimittäin haki liekinheittimen, jolla päätti korventaa paitsi osan pihapuustaan siinä samalla myös pihaa terrorisoineen pesällisen ampiaisia. Ampiaisilla on tärkeä paikkansa eläinkunnassa, mutta perheen pihapiirissä niille tulee usein tukalat oltavat niin Suomessa kuin muuallakin.