Nainen mielestään puoliksi avaruusolio: ”Kommunikoin humanoidien kanssa”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Australialainen Judy Carroll on vieraillut omien sanojensa mukaan niin usein avaruusolentojen aluksissa, että hänen DNA on muutettu puoliksi alienien kaltaiseksi. 64-vuotias nainen väittääkin olevan nykyään puoliksi Zeta Reticulista kotoisin olevien avaruusolentojen kaltainen.

Harmaiden kanssa kuukausittain tekemisissä oleva Judy Caroll näyttää ulkopuolisten silmin tavalliselta brisbanelaisnaiselta. Hän on kuitenkin lapsesta saakka kommunikoinut avaruusolentojen kanssa. Noin 30-vuotiaasta saakka nainen on vieraillut avaruuskansalaisten aluksissa ikään kuin lomamatkalla.

Caroll myöntää, ettei muista jokaista vierailuaan yksityiskohtaisesti. Hän kuitenkin kertoo ystävystyneensä henkilökohtaisen alienopettajan kanssa. Nainen on kirjoittanut kokemuksistaan useita teoksia, Daily Mail uutisoi.

Publié par Judy Carroll sur lundi 27 février 2017