Rekkakuski on kaikkien aikojen siemenlinko – 54 lasta kuuden eri naisen kanssa!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pakistanilaisella Abdul Majeed Mengalilla on 54 lasta. 70-vuotias rekka-auton kuljettaja kertoo, että hänen piti saada nuorempana seksiä päivittäin. Miehellä on ollut elämänsä aikana kuusi vaimoa, joista ensimmäisen hän nai 18-vuotiaana.

Suurperheen isän suurin ongelma on lasten riittävä ravinnonsaanti ja lasten koulutuksen turvaaminen. Abdul Majeed Mengal kertoo, että 12 lasta ja kaksi vaimoa on jo kuollut, koska hän ei ole pystynyt turvaamaan ruokaa koko perheelle.

Hurja tilanne on helpottunut hieman perheen vanhimman pojan ryhdyttyä tienaamaan elantoa perheelle. Perheessä on 22 poikaa ja 20 tytärtä, Daily Mail uutisoi.

Pakistanilainen perhe asuu talossa, jossa on seitsemän huonetta. Suurin osa perheen elossa olevista lapsista on alle 10-vuotiaita. Nuorin on kaksivuotias. Perheen illalliset koostuvat lähinnä kasviksista ja riisistä, mutta Mengal uskoo vanhimpien poikiensa saavan pian töitä elättääkseen perheensä paremmin.