Pariskunnalle ilmiriita pääsiäispaistista – tyttöystävä puukotti ja joutui vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Juhlapyhät saattavat vetää perheenjäsenten pinnan kireälle, kun vapaapäivien odotukset ovat korkealla ja sukulaiset viettävät paljon aikaa samassa tilassa. Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa on aiheutunut ilmiriita pääsiäispaistin oikeaoppisesta paistamisesta.

Poliisi raportoi 28-vuotiaan Kareese Ravenin ja 52-vuotiaan Greg Serbin ajautuneen tappeluun pääsiäisaterian takia. Pariskunnalle nousi riitaa siitä, miten juhlaillalliseksi tarkoitettu liha tulisi valmistaa. Kareese Raven hyökkäsi miehensä kimppuun veitsen kanssa aiheuttaen hänelle lukuisia pisto- ja viiltelyhaavoja.

Paikalle saapuneet viranomaiset löysivät Sebin verta vuotavana. Hänen tyttöystävänsä oli puukotuksen lisäksi lyönyt miestä keraamisella kulholla päähän. Kun mies oli yrittänyt asunnosta karkuun, oli ruokariidasta pillastunut nainen vielä heittänyt kenkiä ja valmistettavana olleen lihan hänen peräänsä. Raven joutui viettämään loput pääsiäisestä kaltereiden takana ja odottaa vankilassa oikeuskäsittelyä 25.00 dollarin takuusummaa vastaan, The Smoking Gun raportoi.