Suosituimmat seksiasennot listattiin – perinteiset tyylit voittivat

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Vaikka 18–34-vuotiaat katsovat tilastojen mukaan aikuisviihdettä ahkerasti, ei tämä välttämättä ole vaikuttanut milleniaalien seksitottumuksiin. Toki seksin ympärillä oleva kulttuuri on nykyään vapautuneempi kuin ennen, mutta varsinaisissa petipuuhissa suositaan perinteistä tyyliä.

SKYN Condoms -yritys on toteuttanut kyselyn, jonka mukaan nuoret aikuiset pitävät eniten perinteisistä seksiasennoista. Kolmen suosituimman asennon joukossa ovat lähetyssaarnaaja, ratsastus ja doggy style. Tutkimusten mukaan nämä kolme asentoa ovat myös niitä, joissa nainen saa helpommin orgasmin. Kyselyyn vastasi 3.000 ihmistä.

Jokaisessa parisuhteessa kokeillaan varmasti myös uudenlaisia asentoja ja kiinnostavia rakastelutapoja. Kondomijätin suorittaman kyselyn mukaan lähetyssaarnaaja on etenkin parisuhteessa olevien mieleen, kun taas kahta muuta asentoa suositaan enemmän irtosuhteissa. Milleniaalit etsivät vierelleen kumppania, joka on itsevarma, älykäs, viehättävä, leikkisä ja hauska.

It's cold outside. It's time to get closer. It's time to #FeelEverything #Cosy #Winter

A post shared by SKYN (@skyn) on