United Airlines iski jälleen! Poisti nyt omiin häihinsä matkalla olleen pariskunnan

Matkailu Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Utahista kotoisin oleva pariskunta Michael Hohl ja hänen tuleva vaimonsa Amber Maxwell olivat matkalla omiin häihinsä kun heidän suunnitelmiinsa tuli lentokentällä pieni mutka. Viime aikoina paljon uutisotsikoissa ollut United Airlines oli päättänyt poistaa omiin häihinsä matkalla olleen pariskunnan lennolta, joka ei ollut täynnä.

Hohl ja Maxwell kertoivat KHOU-uutisille, että heidän astuessa lentokoneeseen vieras mies oli nukkunut heidän paikallaan. Lentokoneessa oli paljon tyhjää tilaa, minkä vuoksi Hohl ja Maxwell olivat päättäneet siirtyä pari riviä eteenpäin ja antaa miehen nukkua. Tämä oli kuitenkin huono päätös, koska lentokoneen henkilökunta oli pitänyt tätä uhkaavana käytöksenä.

Maxwellin ja Hohlin oli pitänyt siirtyä takaisin omille paikoilleen, jolloin he olivat tehneet työtä käskettyä ja menneet istumaan takaisin lipun osoittamille paikoille. Parin minuutin kuluttua heidät oli kuitenkin tultu jo hakemaan paikoilta ja ohjattu ulos koneesta huonon käytöksen vuoksi. Pariskunta oli onneksi saanut paikat seuraavana aamuna lähtevältä lennolta, mutta he olivat kuitenkin joutuneet jäämään paitsi omista häitä edeltävistä juhlistaan.