Vauva tuulettaa joka aamu kädet ilmassa – asenne kohdallaan!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet vauvat nukkuvat paremmin kapaloituna, vaikka keino tuntuu monista perheettömistä aikuisista hieman oudolta. Nyt verkossa nähdään ihastuttava video pienokaisesta, joka nostaa kätensä aina ylös, kun kapalointi poistetaan. Joku neropatti on kaiken lisäksi yhdistänyt vauvan reaktion tuttuihin hittibiiseihin.

YouTubessa julkaistusta videosta on tullut lähes kahksi miljoonaa katsomiskertaa kerännyt kansainvälinen nettihitti, koska vauva nostaa kätensä ihastuttavasti ylös hittikappaleiden nostatuskohdassa.

Kappaleiksi on valittu muun muassa Naughty By Naturen Hip Hop Hooray, Miley Cyrusin Party In The USA, Beyoncen Single Ladies ja tietenkin myös itseoikeutetusti YMCA. Joukkoon on lisäksi pujahtanut Braveheart-elokuvasta tuttu motivaatiopuhe.