Kaksoset soittavat harpuilla Black Sabbathia – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harppu yhdistetään perinteisesti ennemmin enkeleihin kuin raskaaseen musiikkiin. Tuoreella Youtube-videolla harppuja käytetään kuitenkin tunnetun heavy metal -hitin tulkintaan.

Identtisistä kaksossisaruksista koostuva Harp Twins -duo versioi Black Sabbathin kappaletta Iron Man. Tulkinta syntyy yhteensä kolmella harpulla, joiden ääntä on muokattu erilaisten tehostepedaalien avulla.

Lopputulos on samaan aikaan uskollinen, mutta silti omanlainen versionsa raskaan musiikin tunnetuimpiin hitteihin kuuluvasta kappaleesta. Harppukaksoset ovat aikaisemmin coveroineet muun muassa Nightwishin, Iron Maidenin ja Metallican kappaleita sekä Harry Potter, Nälkäpeli ja Star Wars -elokuvien musiikkia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat