Pariskunta elää stressitöntä elämää – kiertää maailmaa vanhalla volkkaripakulla

Matkailu · Terhi Piiroinen

Moni ihminen haaveilee arkielämän taakse jättämistä ja seikkailuun heittäytymisestä. Yksi unelmansa toteuttaneista pariskunnista on Emily King ja Corey Smith, jotka kiertävät maailmaa vanhalla Volkswagenin pakettiautolla. Heidän boheemi elämäntyylinsä kiehtoo.

Instagramissa on nosteessa #VanLife-hastag, jossa ihmiset jakavat kuvia renkaiden päällä tapahtuvista reissuistaan. Monet pariskunnat, perheet ja kaveriporukat ovat pakanneet tavaransa ja lähteneet kiertelemään maailmaa paketti- tai asuntoautoilla. The New Yorker esittelee viisi kuukautta ennen reissuaan seurustelleen pariskunnan, joka elää nyt unelmaansa stressittömässä ilmapiirissä.

Emily King ja Corey Smith lähtivät pakettiautollaan Yhdysvalloista muun muassa Väli-Amerikkaan. Nyt kaksikolla on 150.000 seuraajaa Instagramissa ja osa yrityksistä on ryhtynyt sponsoroimaan heidän matkaansa sosiaalisen median välityksellä. Vaikka nettikuvat eivät kerro kaikkia haasteita matkan varrelta, näyttää pariskunnan elämäntyyli leppoisalta.