Snapchatiin näyttävä uusi ominaisuus – kolmiulotteisia efektejä kuviin ja videoihin

Digi · Tim Isokivi

Snapchatiin on ilmestynyt uusi ominaisuus, jonka myötä kolmiulotteisia linssejä päästään lisäämään myös muihin kuin kasvokuviin. Tuoreen päivityksen mukana oleva World Lenses tuo niin kutsutun lisätyn todellisuuden sovelluksella otettuihin kuviin ja videoihin.

World Lenses -ominaisuuden ansiosta kuviin ja videoihin voi lisätä kolmiulotteisia tehosteita, kuten sateenkaaria, OMG-tekstin ja kukkia. Tehosteet sulautuvat lähes saumattomasti oikeaan ympäristöön hieman samaan tapaan kuin esimerkiksi Pokemon Go -pelin hahmot.

Tehosteet saa käyttöönsä näpäyttämällä ruutua sovelluksen kameranäkymässä. Tämän jälkeen tehosteista voi valita mieluisensa samaan tapaan kuin selfiekuvien linssien tapauksessa. Käyttäjät perehdytetään uusiin World Lenses -linsseihin Snapchatin Youtubessa julkaisemalla lyhyellä videolla.