Perhe luuli murtovarkaiden iskeneen – kuistilla odottikin alligaattori

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen South Carolinassa asuva perhe heräsi pääsiäisenä kodistaan kantautuviin outoihin ääniin. He luulivat joutuneensa murtovarkaiden iskun kohteeksi, mutta talon kuistilla odotti jotain aivan muuta.

Suurikokoinen alligaattori oli löytänyt jollain taivoin tiensä perheen kodin kuistille. Perheen mukaan sen oli täytynyt nousta ylös 15 porrasta, kiivetä sisään oviaukosta ja työntää huonekaluja pois tieltään.

Verkossa levinneellä videolla nähdään, kuinka vihaisen näköistä matelijaa yritetään häätää pois mopin varrella. WCBD South Carolina -uutissivuston mukaan alligaattorit saattavat käyttäytyä tällä tavoin herätessään talvihorroksesta. Ne alkavat etsiä keväisin uutta ravintoa ja uusia lämpimämpiä pesimäpaikkoja.