Rachel McCordin rohkea festariasu sai mielikuvituksen lentämään

Viihdeuutiset · Stara.fi

90210-nuorisosarjasta muutama vuosi sitten tunnetuksi tullut televisiokaunotar AnnaLynne McCord on tähdittänyt urallaan monia televisiosarjoja ja elokuvia sekä poseerannut runsaasti viihdelehtien sivuilla. Viime aikoina hänet on jättänyt varjoonsa oma pikkusisko Rachel McCord.

Rachel McCord kuvattiin tällä kertaa festivaaleilla, joissa hän nautiskeli tunnelmasta asussa, joka sai miesten mielikuvituksen lentämään. Rachelin paita oli nimittäin läpikuultavuuden rajamailla, eikä asu muutenkaan ollut ainakaan liian runsas.

Aika näyttää tuleeko Rachel McCordista isosiskonsa veroinen näyttelijäkaunotar, mutta viime aikojen paparazzikuvien perusteella siihen on kaikki mahdollisuudet.

Splash
Splash
Splash
Splash