Jennifer Lopez paljasti – uusi suhde on viety toiselle tasolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias laulajatar Jennifer Lopez on tunnettu mittavasta urastaan musiikin parissa, mutta viime aikoina hän on kuitenkin ollut enemmän kenkämallistonsa ja suhdekiemuroidensa vuoksi esillä. Lopez yllätti fanit taannoin tiedolla, että hän on seurustellut jo jonkin aikaa tunnetun baseball-tähden kanssa.

Jennifer Lopez on nyt seurustellut parin kuukauden ajan Yankees-joukkueessa baseballia pelanneen Alex Rodriguezin kanssa. Lopez julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jonka myötä hän näytti kaikille, että heidän suhteensa on edennyt seuraavalle tasolle.

Jennifer Lopez julkaisi juuri faniensa nähtäväksi kuvan, jossa hänen tyttärensä on Alex Rodriguezin tyttären reppuselässä. Ilmeisesti pariskunta viettää aikaa jo nyt perheenä, sillä kuvasta päätellen suhteen kumpikin osapuoli on esitellyt toisensa heidän omille lapsilleen.

Tashi and lulu…🌺🌸 💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on