Lucy Mecklenburghin vartaloa kelpaa ihailla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdyssä Glamourelämää Essexissä -realitysarjassa mukana ollut brittiläinen Lucy Mecklenburgh on ohjelmassa esiintymisen jälkeen keskittynyt uraansa eroamalla miehestään ja perustamalla oman Lucy’s-nimisen putiikin Essexiin. Viime aikoina hän on viihtynyt usein julkkisjuhlissa.

Eilen Lucy Mecklenburg kuvattiin nauttimassa vapaapäivästään Los Angelesissa hotellinsa uima-altaalla ottamassa aurinkoa. Brittitelevision tähti nautti myös drinkkejä ja lounasta uima-altaalla.

Lucy Mecklenburgh aloitti aktiivisen kuntoilun erottuaan huhtikuussa 2012 silloisesta kihlatustaa Mario Falconesta. Seuraava ihmissuhde Gethin Jonesiin kariutui syksyllä 2013. Lucy on kertonut saavansa ihmisiltä paljon kysymyksiä siitä miten pitää yllä upeaa ulkomuotoa. Lucy on perustanut myös oman nettisivun, jossa kertoo fitness-tottumuksistaan.

Splash
Splash
Splash
Splash