Naiset nauttivat nyt rajummasta seksistä – kipua ja sidontaleikkejä

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

On olemassa sanonta, että kipu on kivaa ja tuska on taivas. Tämä sanonta pätee ainakin makuuhuoneen puolella, mikäli uskomme 400.000 ihmisten vastauksia seksiin liittyen. Yli puolet naisista nauttii rankemmasta rakastelusta.

OkCupid-deittisivuston mukaan 62 prosenttia naisista nauttii rajuotteisemmasta seksistä. Näykkiminen, nipisteleminen, läimiminen ja sitominen kuuluvat perinteisesti rouheampaan rakasteluun. Suurin osa naisista innostuu, jos heitä vedetään hiuksista ja kumppani ottaa kontrollin. Miehistä rankemmalle toiminnalle lämpenee 75 prosenttia.

Vastausten perusteella naiset ovat mieltyneitä myös siihen, että heitä kutsutaan halventavilla nimityksillä ja sidotaan kiinni rakastelun ajaksi. Pariskuntien tulee kuitenkin muistaa, että kovaotteisesta raakanaimisesta tulee sopia etukäteen, jotta molemmilla osapuolilla on turvallinen olo seksin aikana.

https://www.instagram.com/p/BTFwGomB1OL/