Ryppyhoito pieleen – ihon alle muodostui mätäpaise

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Thaimaalainen Nong Guang otti kaksi vuotta sitten otsaansa injektioruiskeella tehdyn hoidon, jonka tarkoituksena oli poistaa 41-vuotiaan naisen ryppyjä. Hän huomasi heti, että kaikki ei ollut kunnossa, koska otsan iho tuntui muhkuraiselta välittömästi toimenpiteen jälkeen.

Vain luoja tietää, miksi Nong Guang hakeutui jatkohoitoon vasta nyt, kaksi vuotta toimenpiteen jälkeen. Ehkäpä siksi, että nyt nettikansa saa voida pahoin katsomalla kuvia siitä, mitä thainaisen otsasta lopulta paljastui. Sen lisäksi, että otsassa ollut täytehoito oli mennyt pieleen, oli se myös pahasti tulehtunut.

Kipujen kanssa tohtorin vastaanotolle mennyt nainen joutui suoraan leikkauspöydälle. Thainaisen ihoon tehtiin pieni viilto, jonka kautta puristettiin ulos valtaisa määrä mätää. Herkkien ihmisten kannattaa jättää kuvat ja video katsomatta.