Laskettelijan hurja alastulo videolle – tässä olisi voinut käydä huonosti!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Laskettelukausi lähenee loppuaan, mutta vielä on aikaa kompuroida ja kaatuilla mäessä. Erään laskettelijan hurja suoritus on herättänyt huomiota Instagramissa jaetulla videolla, tosin hieman toisenlaisista syistä kuin alun perin oli ehkä tarkoitus.

16-vuotias Magnolia Neu oli laskettelemassa Kalifornian Balls-vuoristossa pääsiäisviikonloppuna. Hän yritti suorittaa näyttävää hyppyä kallion reunalta, mutta valitettavasti alastulo ei onnistunut toivotulla tavalla.

Videolla nähdään, kuinka laskettelija pyörii lumessa kärrynpyörätyylillä. Tytön onneksi hän selvisi tilanteesta ilman luunmurtumia tai muita vakavia vammoja.

– Olisin kelvannut tänään olympialaisiin… Voimistelukilpailuun, Magnolia kirjoitti Instagramissa.

– Olen kunnossa. Se oli hauskaa, tyttö lisäsi 9 News -uutissivustolle.