Nainen juoksi aamulla keskelle käärmeorgioita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinassa asuva nainen oli ollut tavalliseen tapaansa lenkillä, kun hänen aamuiseen juoksurutiiniinsa oli tullut yllättävä käänne. Nainen oli nähnyt juoksupolun lähellä ison kasan toisiinsa kietoutuneita käärmeitä.

Moni olisi pelästynyt käärmekasaa perin pohjin ja laittanut juoksuvauhtiinsa uuden vaihteen päälle, mutta Christine Proffitt -nimisen naisen mielestä näky oli ollut niin kiehtova, että hän oli enempää ajattelematta pysähtynyt. Nainen oli ottanut puhelimensa esiin ja päättänyt ottaa käärmeistä valokuvan.

Nainen kommentoi Abc13-uutisille luulleensa aluksi, että kyseessä olisi ollut vain yksi iso käärme, kunnes hän oli mennyt lähemmäksi. Kuvaa ottaessa Proffitt oli kuitenkin kauhukseen huomannut, että isossa kasassa oli 10 – 20 käärmettä.

Käärmekasa näyttää siltä kuin se olisi suoraan kauhuelokuvasta, mutta tutkijoiden mukaan kyseessä on melko tavanomainen näky keväällä. Horteesta heränneet käärmeet ovat tulleet lämpimän kiven päälle parittelemaan yhdessä eli toisin sanoen nainen keskeytti monen kymmenen käärmeen orgiat.

😮😮😮 WHOA!Check out this photo that was taken today at the Little Sugar Creek Greenway by a viewer.Snake sightings on the rise in Charlotte: http://on.wcnc.com/2oFTkJs

Publié par NBC Charlotte sur lundi 17 avril 2017