Hurja tilanne videolle! Hai käänsi kalastajan veneen ympäri

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ammattikalastajat ovat voineet nähdä useita tapauksia, joissa isompi kala tai jopa hai on vienyt heidän kalasaaliinsa suoraan heidän siimastaan kun he ovat olleet vetämässä saalista ylös vedestä. Nyt erään sukeltajan kauhun hetket tallentuivat videolle kun hai käänsi kalastajan veneen ympäri.

Ben Chancey oli ollut kalastamassa Floridassa Stuartin rannikolla kun hän oli saanut suureen saaliin. Kun mies oli ollut vetämässä kalaa ylös vedestä, härkähai oli napannut sen suoraan miehen koukusta omaan kitaansa. Videolla nähdään miten mies nauraa tilanteelle ja yrittää vetää härkähaita ylös, mutta se oli kuitenkin liian iso kala miehen hallittavaksi.

Ennen kuin mies huomasikaan hän oli jo itsekin veden varassa härkähain käännettyä miehen pikkuveneen ympäri. Mies nauroi hermostunutta naurua ja ui läheiseen veneeseen niin kovaa vauhtia kuin suinkin kykeni. Onneksi mitään pahempaa ei tapahtunut eikä hai päättänyt napata miehen raajaa itselleen jälkiruoaksi.