Instagramia voi pian käyttää ilman verkkoyhteyttä

Digi · Tim Isokivi

Instagram on loistava keino tappaa aikaa, mutta valitettavasti siitä ei ole iloa mikäli verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä. Pian kuvapalvelua voi kuitenkin käyttää rajoitetusti myös niissä tilanteissa, joissa verkkoon ei pääse.

Instagram ilmoitti Facebookin F8-tapahtumassa mahdollistaneensa tiettyjen ominaisuuksien käytön myös ilman verkkoyhteyttä. Offline-tilassa käyttäjät voivat nähdä aiemmin katselemiaan kuvia ja profiileja, jättää kommentteja, tykätä ja tallentaa kuvia sekä lakata seuraamasta käyttäjiä. Toimet astuvat voimaan siinä vaiheessa, kun verkkoyhteys on jälleen päällä.

Ominaisuus tulee alkuun ainoastaan Android-käyttäjille. Yhteisöpalvelun edustajat ovat kuitenkin Techcrunch-sivuston mukaan kertoneet työskentelevänsä parhaillaan iOS-version parissa. Uusi ominaisuus on mukana sovelluksen tuoreimmassa päivityksessä.