Tämä kaunotar valittiin maailman kauneimmaksi – miljoonien miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Roberts tunnetaan monista suurista elokuvarooleista, joista suurimpia ovat muun muassa hänen roolinsa Pretty Woman ja Erin Brockovich -elokuvissa. Nyt 49-vuotias nainen on äänestetty People Magazine -lehden äänestyksessä maailman kauneimmaksi naiseksi.

Julia Roberts voitti maailman kauneimman naisen tittelin lehden äänestyksessä jo viidettä kertaa. Ensimmäisen kerran Roberts valittiin kauneimmaksi kun hän oli vasta 23-vuotias ja melko tuore kasvo elokuva-alalla. Nyt naista pidetään jo Hollywood-konkarina, joka edelleen ihastuttaa monia omalla klassisella kauneudellaan.

Julia Roberts kertoi People-lehden haastattelussa, että kauneudesta puhuminen hänen 12-vuotiaiden kaksostensa kanssa on haastavaa, koska hän ei halua pilata heitä ja heidän ajatusmaailmaansa. Naisen mukaan täysin käypä nuorille opetettava kauneusrutiini on se, että heidän täytyy tuoksua hyvältä ja hymyillä.

Uusimmat