Tämä kaunotar valittiin maailman kauneimmaksi – miljoonien miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Roberts tunnetaan monista suurista elokuvarooleista, joista suurimpia ovat muun muassa hänen roolinsa Pretty Woman ja Erin Brockovich -elokuvissa. Nyt 49-vuotias nainen on äänestetty People Magazine -lehden äänestyksessä maailman kauneimmaksi naiseksi.

Julia Roberts voitti maailman kauneimman naisen tittelin lehden äänestyksessä jo viidettä kertaa. Ensimmäisen kerran Roberts valittiin kauneimmaksi kun hän oli vasta 23-vuotias ja melko tuore kasvo elokuva-alalla. Nyt naista pidetään jo Hollywood-konkarina, joka edelleen ihastuttaa monia omalla klassisella kauneudellaan.

Julia Roberts kertoi People-lehden haastattelussa, että kauneudesta puhuminen hänen 12-vuotiaiden kaksostensa kanssa on haastavaa, koska hän ei halua pilata heitä ja heidän ajatusmaailmaansa. Naisen mukaan täysin käypä nuorille opetettava kauneusrutiini on se, että heidän täytyy tuoksua hyvältä ja hymyillä.