Temptation Island Suomeen uusi pari – seksiä jo ensimmäisenä iltana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Islandille saapuu tällä viikolla uusi pari viime viikolla kotiin passitettujen Emmin ja Jessen tilalle. Realitysarja sai yllätyskäänteen, kun Emmi ja Jesse joutuivat jättämään ohjelman tekemisen kesken Emmin terveydentilan vuoksi. Tällä viikolla rantahietikolle astelee kuitenkin lisää asukkaita.

Kotkalaiset 20-vuotiaat Niklas ja Pauliina ovat seurustelleet yli kolme vuotta, ja pari on vakavissaan toistensa kanssa. Ala-asteelta lähtien toisensa tuntenut pari tekee lähes kaiken yhdessä – paitsi käy bilettämässä. Menevämpi Pauliina tykkää käydä ulkona tyttökavereidensa kanssa, kun taas rauhallisempi Niklas viihtyy kotona.

Yhdessä vietetty aika on heidän mielestään pääosin mukavaa, mutta toisinaan parin elämä aiheuttaa turhautumista ja riitoja, ja saa Pauliinan kiukuttelemaan. Temptation Islandille he lähtevätkin lähinnä Pauliinan tahdosta hankkimaan uusia kokemuksia ja saamaan varmuutta suhteen tilasta. Saarelle on lähdetty Pauliinan aloitteesta. Hän pääseekin ennakkotietojen mukaan sisään Temptation Islandin meininkiin jo ensimmäisissä bileissä.

– Siellä on laitettu munaa pannulle ja makkaraa piirakan väliin, sinkku-Jaakko tiivistää Pauliinan ensimmäisen illan touhut viitaten melko suoraan seksin harrastamiseen.

– Mä luulen, että Niklas on luullut tietävänsä minne se on tulossa, mutta todellisuudessa sillä ei ole mitään hajua, että missä se on tällä hetkellä. Täällä saadaan pistettyä parisuhde paskaksi niin äkkiä, että huh huh, varattu Joonas analysoi yllätyskäännettä.