Glamourelämää Essexissä -tähden exä pidätetty happohyökkäyksestä epäiltynä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoolaisessa Mangle-yökerhossa elettiin pääsiäismaanantaina kauhunhetkiä, kun asiakkaiden päälle heitettiin syövyttävää happoa. Välikohtauksessa 22-vuotias nainen ja 24-vuotias mies sokeutuivat osittain, ja useat muut paikalla olleet kärsivät palovammoja.

Poliisit ovat pidättäneet teosta epäiltynä kaksi miestä. Toinen heistä on Glamourelämää Essexissä -realitysarjasta tunnetun Ferne McCannin ex-poikaystävä. 24-vuotiasta Arthur Collinsia syytetään syövyttävän aineen heittämisestä yhden henkilön päälle ja 14 ihmisen haavoittamisesta, tarkoituksena aiheuttaa vakavia vammoja.

Toinen pidätetty mies on 21-vutoas Andre Phoenix. Häntä tullaan syyttämään seitsemän ihmisen tahallisesta haavoittamisesta. BBC:n mukaan kolmas rikokseen liitetty henkilö on edelleen vapaalla jalalla.

Ferne McCann kehotti julkisuudessa ex-poikaystäväänsä antautumaan viranomaisille sen jälkeen, kun poliisit paljastivat miehen olevan etsintäkuulutettu. Realitytähden edustaja on paljastanut McCannin olevan raskaana. Edustajan mukaan pari ei ollut yhdessä rikoksen tapahtuessa.