Kaksosia odottava Beyonce näyttää upealta – pikkuletit kruunaavat tyylin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri yhdeksättä hääpäiväänsä juhlinut Beyonce ilmoitti helmikuussa odottavansa hänelle ja Jay Z:lle kaksosia. Sen jälkeen fanit ovat päässeet seuraamaan naisen raskauden etenemistä useista kuvista, joissa Beyonce on esitellyt pyöristynyttä vatsaansa.

35-vuotias Beyonce on tämän raskauden aikana todella panostanut omaan tyyliinsä ja miettinyt sen aina päästä varpaisiin saakka jokaista yksityiskohtaa myöten. Raskaana olevat äidit voivat suosia ylleen jotakin mukavaa ja löysää, mutta Beyonce näyttäisi tuntevan olonsa kaikkein mukavimmaksi silloin kun hän on todella panostanut asuunsa.

Beyoncen yllä on nähty raskauden aikana useita hyvin kauniita ja näyttäviä tyylejä. Nainen on suosinut tyylikkäiden ja naisellisten trikoomekkojen lisäksi myös hieman boheemimpaa tyyliä, johon kuuluvat korkeat saappaat, pikkuletit ja pyöreät aurinkolasit.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on