Nainen teki karmivan löydön – tupakka-askissa kuva kuolleesta isästä

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tupakkatuotteissa käytetään nykyään tehokeinona tupakoinnin vähentämiseksi kuvia, joissa nähdään mitä ihmisille ja ihmisten elimille tapahtuu erilaisten tupakan aiheuttamien sairausten myötä. Eräs englantilainen nainen sai kauhukseen huomata, että iso tupakkamerkki oli käyttänyt ilman lupaa kuvaa hänen isästään.

42-vuotias perheenäiti kertoi Daily Mail -lehdelle olleensa täysin shokissa nähdessään Amber Leaf -askissa kuvan hänen isästään, joka menehtyi vuonna 2015. Naisen 14-vuotias tytär oli nähnyt kuvan äidin ystävän tupakka-askissa ja tuonut sen äidille huomattuaan, että kuvassa oli hänen isoisänsä.

Jodi Charles on täysin varma siitä, että hänen isänsä ei olisi ikinä antanut hänen kasvokuvaansa tupakkayhtiön käyttöön. Ennen hänen isänsä menehtymistä mies oli kymmenen kuukautta sairaalahoidossa, jonka aikana hän joutui hengityskoneeseen kolme kertaa. Kuva oli naisen mukaan otettu kyseisenä aikana.

Jokainen naisen puhuttama taho on kertonut Jodi Charlesille, että kuvassa ei ole hänen isänsä. Nainen ja kaikki hänen sukulaisensa ovat kuitenkin 100-prosenttisen varmoja siitä, että he osaavat tunnistaa miehen ja tietävät miltä hän näytti ollessaan hengityskoneessa. Jodi Charles yrittää saada kuvaa pois tupakkayhtiöiden käytöstä ja miettii tällä hetkellä mitä hän voisi asialle tehdä.

It was 'used WITHOUT the family’s permission’. Horrific!

Publié par Daily Mail sur lundi 24 avril 2017