Äiti kannusti taaperoa vetämään vatsan sisään – someraivo iski heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkuinen taapero sai kokea jo nyt nuorella iällään sen, minkä ongelman moni nainen kohtaa jossain vaiheessa elämäänsä. Alyssa Price -niminen perheenäiti on kuvannut suloisen videon pienestä Ryan-pojastaan, joka yrittää mahtua liian pieniin pillifarkkuihin.

Alyssa-äiti on kuvannut videolle kun Ryan on yrittänyt pukea ylleen tiukkoja farkkuja, joista poika on jo silminnähden kasvanut yli. Poika yrittää kuitenkin kaikkensa saadakseen housujen napin kiinni ja seuraa äidin ohjeita, joista huolimatta housujen nappi ei ole menossa kiinni.

Poika seuraa suloisesti äidin esimerkkiä ja vetää vatsaa sisäänpäin saadakseen napin kiinni. Lopulta poika huomaa, että housut ovat liian pienet, ja päättää lopettaa yrittämisen. Videon lopuksi poika näyttää käsillään vielä hauskan eleen, josta päätellen pikkuista harmittaa liian pieneksi jääneet housut.

Moni on pitänyt videota suloisena ja hauskana, mutta moni videota kommentoinut on ollut kuitenkin sitä mieltä, että tällaisella kasvatuksella pikkuinen tulee joutumaan ongelmiin painonsa ja itsetuntonsa kanssa myöhemmin. Muut äidit ovat olleet sitä mieltä, että Ryan-pojan äidin ei olisi saanut kehottaa taaperoa vetämään vatsaansa sisään aivan kuin vatsan koossa olisi ollut jokin ongelma.

Come on ladies, we've all been there before… :DCredit: @Alyssa Price with Ryan Price. (y)

Publié par Just Girly Things sur lundi 10 avril 2017