Kiihkeän seksin ikävä seuraus – kiinalaismiehen penis murtui

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen mies oli innostunut vaimonsa kanssa astetta rajumpaan seksiin. Kokeellinen sessio päättyi kuitenkin ikävästi, sillä 42-vuotiaan miehen sukupuolielimestä kuului katkeavaa oksaa muistuttava ääni. Hänen peniksensä paisui munakoison näköiseksi.

Guangxi Minzun sairaalaan toimitettiin äskettäin kovissa kivuissa ollut mies. Aamuneljältä vastaanotolle hakeutunut kiinalaismies oli kuullut sukupuolielimestään napsahtavan äänen kesken eroottisen seksiseikkailun. Penis oli turvonnut nopeasti omituisessa kulmassa ja sen väri oli muuttunut sinertäväksi. Miehen sukupuolielin oli murtunut, Daily Mail uutisoi.

Seksin aikana voi sattua onnettomuuksia joko tietämättömyyden tai varomattomuuden vuoksi. Penismurtumat ovat yllättävän yleisiä. Penismurtumassa siittimen paisuvaiskudosta ympäröivä kalvo repeytyy. Kivulias vamma syntyy yleensä osumasta naisen häpyluuhun, ja tapaturman hetkellä peniksestä kuuluu napsahduksia. Penismurtuma hoidetaan leikkauksella, ja yhdeksän kymmenestä potilaasta toipuu ennalleen.