Emily Ratajkowski sporttikuvauksissa – punnerrukset olivat liikaa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät ja mallit joutuvat jatkuvasti kuvauksissa uusiin tilanteisiin, joiden vuoksi heidän tulee oppia paljon uusia taitoja. Kerroimme aiemmin miten urheilijat kritisoivat hoikan Bella Hadidin toimimista Niken mainoskasvona, koska Hadid ei ole urheilija. Nyt malli Emily Ratajkowski on poseerannut urheiluvaatteet yllään kuvauksissa, joissa naisen tuli tehdä punnerruksia.

Urheiluvaatteet näyttävät usein hyviltä hoikkien ihmisten yllä, koska pienen rasvaprosentin vuoksi etenkin vatsalihakset näkyvät kuvissa upeasti. Urheiluvaatteiden kuvaaminen ei kuitenkaan ole aina malleille helppoa, koska he eivät välttämättä oikeasti ole urheilullisia tai treenaa lihasvoimaa.

Nyt Emily Ratajkowski nähtiin vaativissa DKNY-vaatemerkin kuvauksissa, joissa naisen tuli tehdä punnerruksia. Punnerrukset eivät naiselta sujuneet, minkä vuoksi yksi työryhmästä yritti nopeasti näyttää naiselle oikean tekniikan kapeisiin punnerruksiin. Kyse ei kuitenkaan liikkeen onnistumisen kohdalla ollut tekniikasta vaan voiman puutteesta. Malli otti tilanteen huumorilla vastaan, minkä jälkeen he alkoivat kuvata vaatteita muissa poseerausasennoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash