Suupaloja pizzasta vapuksi – herkullinen ohje leviää verkossa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vappuna monien tarjoilupöytään kuuluu erilaista pikkunaposteltavaa ja sormisyötävää perinteisten munkkien, perunasalaattien ja siman lisäksi. Nyt ChefClub UK -sivusto on jakanut Facebookissa herkullisen reseptin, jossa näytetään miten maukkaat pizzakuutiot syntyvät.

Täytettävät pizzataskut valmistuvat todella kätevästi jääpalamuotin avulla. Pizzataikina kaulitaan ensin ohueksi levyksi ja asetellaan jääpalamuottiin. Sen jälkeen jokainen kolo täytetään haluamillaan täytteillä. Sitten toinen pizzataikinalevy asetetaan muotin päälle ja muotista leikataan ylitse mennyt taikina pois.

Muotti laitetaan pakastimeen 15 minuutiksi, minkä jälkeen taikina on jäätynyt sen verran, että pizzataskut saadaan levynä muotista irti. Jokainen kuutio leikataan veitsen avulla, minkä jälkeen täytetyt pizzataskut kypsennetään uunissa 180 asteessa 30 minuutin ajan. Pizzataskut voidaan tarjoilla valmiina erilaisten dippien kera.

Pizza Bites

Pizza bites that will suit all tastes :)

Publié par ChefClub UK sur mercredi 26 avril 2017