Täydellinen nainen julkaisi oman alastonkuvansa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

45-vuotias Erika Jayne -taiteilijanimellä musiikkia tekevä Erika Girardi on yksi Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan värikkäimpiä hahmoja. Girardin suorapuheisuus ja itsevarmuus yllättävät kerta toisensa jälkeen, ja tällä kerralla nainen yllättikin julkaisemalla itse oman alastonkuvansa.

Erika Girardi julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nainen on täysissä meikeissä mutta täysin alasti. Alapäätä ja rintoja koristaa vain tähdet, mutta muuten nainen paljastaa itsestään kuvassa kaiken. Girardi kirjoitti kuvatekstiinsä, että hänen stylistinsä Mikey Minden pakotti julkaisemaan kuvan, koska miehen mielestä kuva oli niin upea.

Girardin mukaan kuva on otettu ennen kuin hän osallistui Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Hän tiesi, että kuvasta seuraisi negatiivisten kommenttien ryöppy, mutta hän ei välitä mielensäpahoittajista lainkaan. Seuraavaksi nainen jo julkaisikin itsestään meemin, jossa hän näyttää siltä, että hän ei välitä negatiivisista kommenteista, koska hän tekee mitä haluaa.

Me reading your negative comments 😂 Sending my love to you all ❤️

A post shared by Erika Jayne (@theprettymess) on