Alligaattorit selvittelivät välejään golfkentällä – hurja välikohtaus videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Eläinten väliset välienselvittelyt voivat jättää rankimmatkin MMA-vapaaottelut auttamattomasti jälkeensä. Silloin kun petoeläimet kamppailevat reviirinsä herruudesta, ei verta säästellä.

Youtube-käyttäjö Derekreed35d ikuisti taannoin Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa hurjan näyn. Kaksi alligaattoria taisteli keskenään lammikossa golfkentällä. Matelijat ovat videon alussa jähmettyneinä paikoilleen elottoman näköisinä, mutta pian välienselvittely käy kuumana.

Isompi alligaattori pääsee kamppailussa niskan päälle. Kumpikin matelija vaikuttaa kuitenkin selviävän tilanteesta hengissä. Videon perusteella suomalaiset golf-harrastajat voivat kiittää pohjoisia sääolosuhteita siitä, ettei paikallisilla kentillä tarvitse varoa vihaisia alligaattoreita.