Vitsiksi luultu 1000-pack olutta tulikin oikeasti kauppaan – ensimmäinen jo myyty!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten Karjala-oluen 100-packin haastaneesta 1000-packista, josta Nokian Panimo julkaisi kuvan sosiaalisessa mediassa. Monet pitivät tuhannen oluen pakkausta hauskana vitsinä ja myös Stara totesi, että tuotetta tullaan tuskin kaupoissa näkemään. Olimme väärässä.

Nokian Panimo, Facebook

Nyt on nimittäin paljastunut, että se ei ollutkaan vitsi lainkaan, sillä 1000-pack on tullut myyntiin. Kaiken lisäksi ensimmäinen Nokian Panimon Keisari-oluen 1000-pack on jo myyty asiakkaille Nokialla sijaitsevasta K-supermarket Löytiksestä.

Kauppa antoi ostajille kaupan päälle myös asianmukaisen ämpärin. Löytis julkaisi muhkeasta ostoksesta ja sen uusista omistajista kuvan sosiaalisessa mediassa. Nähtäväksi jää tekeekö joku panimo seuraavaksi 10.000 oluen pakkauksen.