Kaikkien aikojen kammottavimmat maskit – kauhukerrointa vappunaamareihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vappuna pukeudutaan usein naamiaisasuihin tai maskeihin. Immortal Masks -niminen yritys luo naamioita, jotka ovat kuin suoraan kammottavimmista painajaisista. Parhaimmista naamareista on tehty koostevideo.

Ihmiset ovat käyttäneet viime vuosina kumimaisia päähineitä perinteisten pahvinaamareiden sijaan. Esimerkiksi eläinten päät ovat suosittuja, ja niistä yleisin lienee hevonen. Jos haluaa nostaa vappunaamioinnin kokonaan korkeammalle tasolle, kannattaa tutustua amerikkalaiseen Immortal Masks -yhtiön tuotantoon.

Hollywood-elokuviin erikoistehosteita valmistava yritys luo korkealaatuisia naamareita. Now I’ve Seen Everything -Facebook-kanava esittelee parhaimmistoa koostevideolla, ja maskit saattavat pelottaa herkimpiä. Naamareita suosivat elokuvaohjaajien lisäksi yksittäiset keräilijät.

Facebook
Facebook
Facebook

Immortal masks

Creepy.

Publié par Now I've Seen Everything sur mercredi 8 mars 2017