Käytetyt kondomit tukkivat viemärin – putkimiehet paljastivat prostituutioringin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Austinissa sijaitsevassa kerrostalossa kärsittiin tukkeutuvista viemäreistä. Talon asukkaiden epäilykset heräsivät, kun viemäriputkista löydettiin satoja käytettyjä kondomeja. Selvisi, että talossa hierontapalveluja tarjonnut yritys olikin keskittynyt genitaalitaalialueiden paineiden poistamiseen.

Statesman-lehti uutisoi putkimiesten paljastaneen teksasilaisessa kerrostaloasunnossa toimineen prostituutioringin. Yksi asuntoa vuokranneista tahoista oli Jade Massage Therapy LLC -niminen yritys. Tukossa ollutta viemäriä avaamaan menneet ammattilaiset löysivät putkista satoja käytettyjä kondomeita, jotka oli huuhdeltu alas hierontafirman vessanpöntöstä.

Ihmiskauppaan erikoistunut poliisiviranomainen ei ollut uskoa kuulemaansa, sillä harvoin prostituutio paljastuu viemäritukosten avulla. Käytetyistä kondomeista tuli heti todistusaineistoa. Hierontapalvelun perustanut Juan Wang ja hänen miehensä Joseph Emery pidätettiin pian Austin-Bergstomin kansainväliseltä lentokentältä. Kaksikko oli pakannut matkatavaroihinsa 30.000 dollaria ilmastointiteippiin käärittynä.