Noloimmat seksikokemukset listattiin – toivottavasti eivät tunnu tutulta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Superdrug Online Doctor on toteuttanut kyselyn, jossa on paljastettu ihmisten noloja kokemuksia seksin aikana. Kyselyyn vastasi 2.000 amerikkalaista ja eurooppalaista. Vastaukset osoittautuivat lohduttaviksi ja jokainen seksiä harrastanut voi samaistua näihin kokemuksiin.

Lääkkeitä nettikaupassaan myyvä Superdrug Online Doctor paljastaa, että eniten ihmiset saavat kramppeja seksin aikana. Tällöin seksisessio saattaa muuttua kiusalliseksi, kun raajaa kivistää ja asento ei luonnistu. Nolojen seksikokemusten listaan on merkitty myös se, että ikkuna on jäänyt auki aktin ajaksi. Yhtä usea on ollut mukana yhdynnässä, joka päättyy ennen aikojaan.

Seksin aikana saatetaan myös rikkoa paikkoja, tulla yllätetyksi tai pudota sängystä. Toisinaan sukupuolielimillä on oma tahto tai ne eivät mene sinne minne pitäisi. Myös elimistön äänet saattavat turmella kiihkon, jos toinen osapuolista pieraisee tai röyhtäisee. Osa ihmisistä kokee kiusalliseksi myös kameralaitteiden mukaan ottamisen tai ruoka-aineiden tuomisen sänkyyn.

Superdrug Online Doctor