Todellinen äijäpöytä – lataa puhelimen ja pitää oluet kylminä

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen Storebound-niminen yritys on tuomassa markkinoille tyylikkään olohuoneen pöydän, jolla on paljon kutkuttavia ominaisuuksia. Sobro-niminen kaluste on varustettu toiminnoilla, jotka tekevät pöydästä parhaimman keksinnön olohuoneeseen sitten kaukosäätimen tulemisen.

Olohuoneen pöytä saattaa nykyään toimia lähinnä leffanaposteltavien ja kaukosäätimen kannattelijana. Joissakin kodeissa pöydälle voi nostaa jalat. Nyt markkinoille tuleva Sobro-pöytä toimii osana kotiteatterilaitteistoa, puhelimen laturia, sisustuksen valaistusta ja juomien varastointia.

Pöydän sivuilla olevat kaiuttimet voi yhdistää kotiteatterilaitteeseen tai televisioon Bluetoothin avulla. Pöydässä on latauspistokkeita puhelinta varten – tosin pöydän tulee olla kytkettynä verkkovirtaan. Huonekalun alla on väriä vaihtavia LED-valoja. Kaiken tämän lisäksi pöydästä voi vetää esiin jääkaapin, jonne mahtuu useampikin tölkki huurteista.

Sobro hakee parhaillaan rahoitusta Indiegogo-kampanjan avulla. Se on saavuttanut 50.000 dollarin tavoitteensa yli tuhatkertaisesti. Yhden pöydän arvo on noin 650 dollaria, eli 600 euroa.