Tom Hardy juoksi mopovarkaan kiinni – toimi kuin supersankari

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen näyttelijä ja tuottaja Tom Hardy muuttui supersankariksi suoraan Lontoon asukkaiden silmien edessä. Näyttelijä oli huomannut pakenevan mopovarkaan, jolloin mies oli aloittanut todella vauhdikkaan takaa-ajon ja saanut lopulta pikkurikollisen kiinni.

Tom Hardy oil The Sun -lehden mukaan nähnyt miten mies oli varastanut mopon. Varas oli törmännyt mopolla autoon, minkä jälkeen hän oli yrittänyt paeta paikalta. Tällöin Tom Hardy oli silminnäkijöiden mukaan laittanut kunnon sankarivaihteen päälle ja lähtenyt varkaan perään.

39-vuotias näyttelijä oli alkanut ajamaan varasta takaa tietämättä oliko rikollisella aseita mukanaan. Hardy oli hyppinyt aitojen yli ja juossut asukkaiden pihojen poikki saadakseen miehen kiinni. Lopulta Hardy oli saanut varkaan kiinni ja pidellyt häntä niin kauan, että poliisit olivat ennättäneet paikalle.

Tilanteen todistanut 22-vuotias Arun Pullen oli ollut hyvin vaikuttunut näyttelijän toiminnasta. Pullen oli nähnyt miten Hardy oli juossut hänen kotitalonsa puutarhan läpi saadakseen varkaan kiinni. Hurjan tilanteen todistanut Pullen onkin sitä mieltä, että Hardyn kanssa ei kannata pelleillä.