12-vuotias ajoi 1 300 kilometriä – poliisi huomasi vasta sitten!

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutiset lyhyitä matkoja autoilla ajaneista alaikäisistä eivät ole harvinaisia, mutta eräs 12-vuotias ehti tehdä tavanomaista pidemmän reissun ennen kiinni jäämistä. Australialaispojan tapauksessa matkaa oli ehtinyt kertyä jopa yli tuhannen kilometrin verran.

Poliisit pysäyttivät pojan New South Walesin Broken Hillissä huomattuaan auton takapuskurin osuvan tiehen. Heille kävi ilmi, että kuski oli vasta 12-vuotias ja kotoisin lähes 1.300 kilometrin päässä sijaitsevasta Kendallista. Hän oli ehtinyt ajaa koko matkan jäämättä kiinni.

Pojan tarkoituksena oli matkustaa Perthiin, joka sijaitsee Kendallista vastakkaisella rannikolla. Matkaa kaupunkien välille kertyy yhteensä lähes 4.100 kilometriä. ABC News -uutissivuston mukaan tapauksen tutkinta on edelleen käynnissä.

 

Google Maps

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.