Caitlyn Jenner: ”Ei enää koskaan seksiä naisen kanssa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entinen olympiaurheilija Caitlyn Jenner aloitti sukupuolenvaihdokseen liittyvät hormonihoidot jo ennen 90-lukua. Hoidot loppuivat Kris Jennerin tapaamisen jälkeen. Hän kuitenkin kertoi Krisille tilanteestaan ja pariskunta sopi tyttöilemisen säännöistä.

Caitlyn Jenner sai toteuttaa naisena olemiseen liittyviä mielihalujaan vain omilla matkoillaan kotoa poissa ollessa. Nykyisin 67-vuotias Caitlyn on käynyt läpi kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sukupuolen korjausleikkausta myöten. Hän on kertonut Radar Onlinelle, ettei voisi enää koskaan harrastaa seksiä naisen kanssa

Caitlyn Jennerillä on kuusi biologista lasta kolmen eri naisen kanssa. Seksi on kuitenkin muuttunut hänelle vähiten tärkeäksi asiaksi elämässä. Caitlyn tunnustaa, että ei ole pitänyt seksiä kovinkaan tärkeänä osana elämää edes miehenä ollessaan. Häneltä ilmestyi äskettäin uusi paljastuksia sisältävä teos nimeltään The Secrets of My Life.

Read about my journey in my book The Secrets of My Life released April, 25! #SecretsOfMyLife

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on