Jäätelöpikarit herkullisiksi puikoiksi – tarvitset vain jätskitikkuja ja koristeita

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Jäätelöpikaireissa myytävää herkkua nautitaan yleensä joko purkista suoraan lusikalla kauhoen tai erilliseen jälkiruokakulhoon aseteltuna. Nyt pikarin sisällön voi muuttaa jäätelöpuikoiksi nerokkaan ohjeen avulla.

Jäätelöpikarin pahvi leikataan auki ja sisältö poistetaan kokonaisena könttinä pikarista. Sen jälkeen jäätelöpikarin sisältö asetetaan sivuttain ja jaetaan kolmeen osaan siten, että jokaiseen kiekkoon on upotettu puinen jäätelötikku. Tikut on hyvä asetella lappeellaan alustan päälle ja panna hetkeksi pakkaseen.

Sillä aikaa voi sulattaa esimerkiksi suklaata jäätelön päällystämistä varten. Suklaan lisäksi jäätelöpuikkoja voi koristella nomparelleilla ja strösselillä. Myös karkit ja hedelmäviipaleet sopivat jäätelöpuikkojen päältä nautittaviksi. Vinkin tarjoili So Yummy -sivusto.

Ice Cream Pint Popsicle Hack!

Ice Cream Pint Popsicle Hack!

Publié par So Yummy sur mardi 4 avril 2017