Koira rakastaa pehmolelujaan – on kuin yksi possuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggit keksivät kotona aina hauskoja leikkejä ja ne ovatkin hyvin seurallisia koiria, minkä vuoksi kyseisestä rodusta löytyykin niin paljon hauskoja kotivideoita. Eräs koiranomistaja päätti ottaa kameran esiin huomatessaan, että hänen koiransa oli nukahtanut hyvin huvittavalla tavalla.

Videolla nähdään kolmevuotias Ungdee-niminen ranskanbulldoggi, jolla on kaksi suosikkilelua. Koira rakastaa isoa ja pientä vaaleanpunaista pehmolelupossuaan, joiden kanssa koira suostuu jakamaan jopa oman petinsä. Videolla nähdään miten suloisesti koira nukkuu kahden pehmolelunsa välissä.

Omistaja on ikuistanut videolle tilanteen kun hän näki Ungdeen nukkumassa pehmolelujensa välissä. Kaksi possua saivat niiden välissä kyljellään makoilevan koirankin näyttämään aivan possulta ollessaan täysin samassa asennossa kuin pehmolelut.