Kynsistä käytännöllisyys kaukana – kuin koristellut teräaseet

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Italialainen kynsitaiteilija Leon Cabriales on noussut tunnetuksi koko maailmassa Instagram-tilinsä ansiosta. Rakennekynsiä asiakkailleen tehtaileva mies on tunnettu etenkin niin sanottujen stilettokynsien tekemisessä.

Insider-sivusto on esitellyt italialaisen kynsimaestron aikaansaannoksia videollaan. Instagramissa luomuksiaan esittelevä kynsitaiteilija rakentaa ennennäkemättömän pitkiä, koristeellisia ja kohtalokkaita kynsiä asiakkailleen. Kynnet ovat kuin teräaseita.

Pitkät ja terävät kynnet ovat upeita, mutta monen mielestä ne sopivat ainoastaan juhlaviin tilaisuuksiin esiteltäviksi. Arkisessa käytössä järjettömän pitkät kynnet saattavat koitua haasteellisiksi ja hankaliksi käyttää. Käytännöllisyys ja kauneus eivät aina sovi samaan lauseeseen.

Nails artist creates stiletto nails

This artist is the master of stiletto nails

Publié par INSIDER beauty sur mardi 17 janvier 2017