Ranskanbulldoggi ehkä maailman onnellisin – kunnes yksi sana muuttaa kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajat oppivat hyvin nopeasti tuntemaan omat lemmikkinsä läpikotaisin. Ihmiset tietävät mistä heidän koiransa pitävät ja mistä eivät. Nyt eräs koiranomistaja päätti näyttää kuvaamallaan videolla myös muille mikä on hänen koiransa inhokkiaktiviteetti.

Verkossa on useita hauskoja videoita, joissa nähdään miten koirat ovat osoittaneet omistajille mieltään kun he ovat kuulleet, että omistaja aikoo kylvettää ne. George-niminen ranskanbulldoggi kuuluu juuri tähän ryhmään, joka ei nauti kylpemisestä lainkaan.

Nainen on kuvannut autossa videolle tilanteen, jossa se sanoo koiralle, että koira tulee pääsemään kotona kylpyyn. George näyttää takapenkillä istuskellessaan olevan maailman onnellisin koira kunnes se kuulee omistajansa asian. George näyttää heti ilmeellään naiselle, että se on hyvin pettynyt siihen, että omistajan piti pilata koiran täydellinen päivä.