Nerokas idea lapsiperheille – tee teltasta hiekkalaatikko

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Leikki-ikäiset lapset rakastavat hiekkakakkujen tekemistä. Lasten tulisi ulkoilla mahdollisimman paljon, mutta toisinaan sääolosuhteet luovat haastetta pihaleikeille. Nyt hiekkalaatikon voi sijoittaa kupolitelttaan.

Get Inspired -sivusto esittelee yksinkertaisen keinon tehdä hiekkalaatikkoleikeistä mahdollisia myös vesisateella tai porottavalla auringonpaisteella. Mikäli ei halua pukea lastaan kunnollisiin kuravaatteisiin tai altistaa paahtavalle auringolle, voi hiekkalaatikon sijoittaa teltan sisälle. Teltta on kuin pieni leikkimaja.

Teltta sekä suojaa lasta, mutta pitää myös eläimet poissa hiekkaa sotkemasta. Teltan oven voi panna leikkien jälkeen kiinni. Kupolitelttaan sijoitettu hiekkalaatikko mahtuu myös pienelle pihalle.

Great Idea!!Get tent HERE >> http://amzn.to/2pqqGyk.

Publié par Get Inspired sur jeudi 20 avril 2017