Sormiruokailijoiden unelmatuote – silikonimatto säästää vanhempien aikaa ja hermoja

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokaisessa taaperoperheessä on totuttu siivoamaan ruokaa pöydiltä, syöttötuoleista ja lattioilta. Pikkuiset ruokailijat harjoittelevat vasta pöytätapoja, joten toisinaan syömähommat ovat hyvin sotkuisia. Onneksi maailmassa on keksintöjä äitien avuksi.

Yksi nerokkaimmista tuotteista on silikonista valmistettu Happy Mat – niminen tuote, joka on pikkuisille ruokailijoille tarkoitettu alusta. Ezpz-yhtiön tuote yhdistää sekä lautasen että alustan. Se pysyy napakasti pöydässä kiinni pienen ruokailijan herkutellessa.

Happy Mat on kolmen poikalapsen äidin kehittämä tuote, joten se on valmistettu tositarpeeseen. Ruokailualustat pysyvät paikoillaan ja suojaavat pöydän pintaa sotkulta. Alustoja on saatavilla useassa eri väreissä ja ne voi pestä astianpesukoneessa.