Tältä väsynyt perheenisä näyttää – lohduttaa vauvaa unissaankin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienen vauvan vanhemmat tietävät miltä univelka tuntuu. Vauvat heräävät öisin monta kertaa syömään minkä vuoksi vanhempien uni on katkonaista ja jää melko vähäiseksi. Nyt videolla nähdään hauska tilanne, jossa perheenisä lohduttaa unissaan vauvaa.

Pienen vauvan isä on nukahtanut mukavaan lepotuoliin. Kun isä alkaa kuulemaan vauvan itkua, hän alkaa heti lohduttamaan tätä taputtelemalla vauvaa selkään. Vauva ei tosin edes ole nukkuvan isän sylissä, mutta mies lohduttaa pienokaista unissaan.

Vauvan äiti pitelee vauvaa istuessaan miehen vieressä. Hän ei pysty olemaan nauramatta hellyttävälle tilanteelle, jossa mies alkaa vaistomaisesti lohduttamaan pikkuista kuullessaan tämän itkevän. Mies todistaa tilanteessa, että hänen isänvaistonsa on hyvin vahva.