Muistatko vielä Tiktak-yhtyeen? Tältä he näyttävät nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituksi vuosituhannen vaihteessa noussut suomalainen Tiktak-yhtye lopetti toimintansa kymmenen vuotta sitten, ja parhaillaan yhtyeen keulahahmo Petra nähdään televisiossa Vain elämää -ohjelman tähtenä. Muita yhtyeen jäseniä ei ole nähty julkisuudessa yhtä paljon enää viime vuosina.

Viikonloppuna Petra julkaisi kuitenkin sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa Tiktak-yhtyeen entiset jäsenet olivat kokoontuneet yhteen katsomaan Vain elämää -ohjelman Petran päivää.

– Wau mikä päivä!!! Ihan huikeeta! Ja paras kisastudio ever!! Petra hehkutti Instagramissa.

Laulajatar itse oli selvästi innoissaan saadessaan seurata ohjelmaa yhdessä entisten bändikavereidensa kanssa. Tiktakin Emppu oli aiemmin päivällä telonut kätensä ja joutunut käymään sairaalassa hakemassa siihen hoitoa.