Mies rakensi jättimäisen hiirenloukun – tämän alle ei kannata joutua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat kautta aikojen keksineet erilaisille petoeläimille ja tuholaisille ansoja ja loukkuja eläinten kiinni ottamiseen. Nyt The Backyard Scientist on julkaissut videon, jossa hän yrittää kekseliäällä tavalla päästä eroon takapihalla ruokavarkailla käyvistä pesukarhuista.

Suositulla The Backyard Scientist -kanavalla nähdään erilaisia vaarallisia kokeita, joita mies suorittaa omalla pihallaan tekemillään laitteilla ja keksinnöillä. Tällä kerralla mies on suunnitellut ja rakentanut todella suuren hiirenloukun, joka murskaa alleen lähes mitä tahansa.

Jättimäisen loukun jousitus on niin vahva, että loukku murskaa kevyesti todella koviakin esineitä. Loukku on videon mukaan tehty pesukarhujen lennättämistä varten, mutta todellisuudessa mies pitää pesukarhuja niiden huonoista tavoista huolimatta niin hellyttävinä, että hän ei halua oikeasti satuttaa niitä.