Poika näki parittelevat apinat: ”Se twerkkaa!”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perhe oli lähtenyt nauttimaan yhteisestä päivästä safariajelulle, jossa he toivoivat näkevänsä villieläimiä varmasti mahdollisimman luonnollisessa ympäristössä. Vanhemmat eivät kuitenkaan aavistaneet, että he tulisivat saamaan vielä hyvin intiimin vastaanoton apinoilta.

Vuosi sitten verkossa levisi video, jossa nähtiin miten apinat olivat hypänneet auton konepellin päälle parittelemaan. Nyt samanlainen tapaus on käynyt Englannissa, jossa huvittava tilanne saatiin myös tallennettua videolle.

Videolla kuullaan miten koko perhe on alkanut nauramaan autossa kun apinat ovat ryhtyneet parittelemaan suoraan tuulilasin edessä. Vanhemmat eivät pysty estämään näkyä pikkulapsilta, mutta onneksi taustalta kuuluva lapsi ainakin luulee näkevänsä, että apinat twerkkaavat keskenään.